Advertisement

Tuesday, April 14, 2015

Taman Mini Rumah Teres

Saja-saja la blog walking tadi dan terjumpa contoh2 taman mini rumah teres.Dan kata pun rumah teres ruang sgt2 la limited..nak buat taman mini pun memang kena betul2 mini..tak boleh sarat..

Seriously cakap,bila tgk taman mini orang..aku teringin gila nak apply pada rumah sendiri..tapi..sampai ke lani takdak sebatang pokok hidup pun kt rumah aku...wakakakaka...konon sgt kan..semua nak buat...

Jom2 cuci mata..







 
sumber:google.blog (maaf tuan tanah,copy & paste)

Amboi,segak-segaknya taman mini depa...suka aii tgk..tapi budget takdak lagi la nak buat semua ni...
Mungkin nanti aku menang shell or petronas punya peraduan baru aku buat la...hahaha (veragan..cisss)
 
Gambar last kat bawah ni pun aku suka tengok..ni bukan taman la actually,ni lebih kepada susun atur perabot kt tempat santai..cun jugak yang ni
 

Seriously...aku dah jatuh cintaaa...
Jom nyanyi ckit..
"bila aku jatuh cintaaa...
kan ku tengok selalu..
kan ku berangan selalu...
akan ku pastikan impian..jadi kenyataaan"...huhuhu

Okla...nak masak..nak kemas rumah..laalalalalala
 
 

2 comments:

  1. bestkan kalau dapat taman mini camni...eida pun suka..tapi ntah bila nak ada umah sendiri..sob..sob.. anyway salam kenal ye.. :)

    ReplyDelete
  2. kami punya taman ada dalam mimpi saje..hehehe..
    hope jadi kenyataan satu hari nanti

    ReplyDelete