Advertisement

Thursday, November 27, 2014

Universal Studio Singapore (Part 4)

Okla..ni ari terakhir kami kt JB...
Oleh sbb kemarin penat gila..kami bantai lena sampai kul 9 pg...jaga2 tu mandi n rileks sambil tgk tv..Check out pukul 11 pg..so pas check out pi lunch kt Sekinchan Ikan Bakar Danga Bay...
sepanjang dok sana bleh dikatakan ari2 kami mkn kt ctu..wlpun mahal ckit..tp byk n berbaloi..

Pas mkn around 12.30 kami suruh receptionist kol Skybus..suruh transfer ke airport..Walapun time tu awal lg..tp rasanya malas nak ke mana2 dah..besides flight kami kul 3.15...so better terus ke airport..



Tgk gmbaq 3 beranak cewi..dah rasmi baju USS..hahaha...

Pas sampai airport just ronda2 dalam tu...kul 2.30 dah boleh check in counter..
Kebetulan masa kami balik ada jemaah haji baru balik dr Medina..so si kecik aku pun terpegun tgk aeroplane MAS... "punya besaq" dia kata..huhuhu..

Kami boarding kul 3.15 n selamat mendarat di Penang International Airport kul 4.30 ptg...

Alhamdullilah..rezeki Allah bg utk kami utk tgk tempat orang..Insyallah kalau ada rezeki aku plan nak g honeymoon pulak..g pantai2 pun best jgk kan..muahahaha...(kata nak ada baby kan..haruslah honeymoon..kihkih)

Total Abis Arini:
Lunch: RM 22
Airport Transfer: RM 24
Parking kt Airport :RM 70

No comments:

Post a Comment