Advertisement

Thursday, October 16, 2014

Jatuh Cinta pada Shawl

Assalamualaikum semua...
Hampa sihat?aku pening kepala la..tak tahu pasaipa..mungkin sebab cuaca tak menentu kot sekarang..sat hujan..sat panas..

Sekarang ni aku dah fall in love with shawl..Kalau hampa perasan..lately ni aku rajin upload gambar aku ber "shawl" kt fb..hehe
Mula2 sja suka2 beli n try pakai..Aku beli halmoon shawl..sebabnya shawl tu xpyh belit..letak ja pin bawah dagu..pin kiri kanan bahu..Siappp!!!

Ni gmbaq first aku try pakai shawl..shawl tu aku beli kt Mydin Bertam,RM 15 jer..awning silang pun aku beli kt ctu...Memula pakai...isk..sesuai ke x ni..macam muka bulat ja...so aku try upload kt fb..
Dan hasilnya...byk org bg komen positif..ngeh3x..:-p

Banyak orang cakap aku sesuai pakat shawl rather than Tudung fareeda..so bermula dr titik itu..aku nekad kumpul shawl..hahaha

Kat bawah ni gambaq kali ke 2 aku pakai shawl..kali ni aku xpakai awning silang..aku terus pakai anak tudung kt dalam..n shawl terus melekap kt muka...yang bestnya..pg tu masa duduk breakfast kt dining hall..laki aku siap kata..abg tgk mcm emma maembong ja..lawa..hahaha...malu nau aiii niii!!hahaha..Sama dkt shawl jela yer..bkn sama muka..nak termuntah tau kalau ckp sama muka..muahahaha


Ok..arini aku try pulak style lain pakai shawl..sja nak bg nampak variety ckit...dan sebab aku belit shawl ni lah..aku lewat mai keja..haha..org masuk keja kul 8..aku masuk kul 8.20...terer x??haha

Mai tgk cmna aku belit...bg aku..comey gk la..kahkah..mati la..puji diri sendiri..hehehe

 
Amacam???ok x???comey x??kalau rasa comey nnt aku beli lg..

Bye..
Luv~Eika
 

1 comment:

  1. salam, bole tak uan tgglkan email supaya sy senang nk berhubung dgn Puan. tentang ahli club SGIVC. sy nadia dr melaka

    ReplyDelete