Advertisement

Sunday, October 26, 2014

Family Photoshoot 18 Oct 2014

Salam..
Good morning korang..
Mesti Monday Blues kan...aku pun sama..hadoiii..pg td terjaga pukul 6.27 pg..kalut gila...
Nak mandi,solat,nak prepare baju danial, dgn nak buat air lg kt my asben..last2 arini aku lewat lg..kul 8.06 baru sampai..hihi

Aku nak cita pasai Family Photoshoot kami last Sunday...
Best giler..hehehe..ditambah plak dah lama xsnap picture romantik kan..
Tujuan utama kami buat photoshoot ni sbb nak join contest berposing ala mawar fizo..tp....
Aku rasa competitor banyak sgt kot..takpela..kalau xdpt masuk top 50 pun xpe...gambaq tu bole dijadikan kenangan kami sekeluarga..

Ada 4 lokasi dalam picture kami tu..muahaha..giler photographer kena buli..
Harga plak berbaloi giler la..haha...kawan2 kan..kalau ada yang berminat dgn servis photographer bole contact no ni:

Sobri:018-945 0755
FB Id: Sobri Sudin

Kalau hampa nak kawen ke..nak buat outdoor ke..bole kol..harga sangatlah berpatutan..

Nak tgk hasilnya x?Kalau yang dok stalk fb aku tu..mesti dah tgk kan..kihkih..tp xpe..aku upload sekali lg dalam blog aku...utk tatapan kawan2 or follower aku yg tak ramai mana tuh..hahahah






Cun x???cun giler kannnn????
hahaha..aku tunjuk sikit2 je..kalau nak tgk banyak2..tgk dalam fb aku...

Aku paling suka gmbaq kami lompat tu..lawak tui anak aku..lompat comeyy je..hehehe

Lokasi:
Vision Park,Bertam Perdana,Kepala Batas
Titi Semeling,Merbok Kedah
Muzium Lembah Bujang,Kedah
Menara Jam Besar,Sg Petani Kedah

Gambaq utk contest nak tgk dak???
Okla,aku tunjuk..tp kalau xmasuk top 50 anggaplah aku syok sendiri..hehehe..jgn kutuk tau!!!

 


 
 

No comments:

Post a Comment