Advertisement

Sunday, October 26, 2014

Aku Redha Walaupun Hanya "Calon Simpanan"

Wahh..tajuk..macam pasrah gilerrrr!!!!
Actually pagi ni aku baru check result interview Penolong Penguasa Kastam W27...entry pasai interview ada kat sini...http://detiekadaniel.blogspot.com/2014/10/temuduga-penolong-penguasa-kastam-w27.html
Seriously..masa nak check ketaq gilaa baq hang...
Lepas terpaparnya result..Thanks God...aku happy walaupun hanya calon simpanan..
Kalau hampa baca entry aku sblm ni..aku pun dah bagitau..aku memang tak letakkan sebarang harapan..sbb gila kot..candidate punya ramai..tp Alhamdulillah..berkat doa family..doa tak putus2 dr kwn2..aku dah berjaya eventhough cuma calon simpanan..lama2 depa pggl la kan..wlapun ambik masa..dan la aku dapat bonus dr existing company yang aku keja dlu..mihmih..

Kalau hampa ada experience jadi calon simpanan..share la dengan aku..aku nak tau jgk..lama mana kena tunggu 1 bln ka,1 tahun ka,2 tahun ka??
Hehe..excited kot..tp perasaan ni mesti ada kt setiap orang kan..
Arini aku happy..and my holiday mood is "ON"
This coming saturday..we will set our journey from Penang-Jb- Singapore...Cant Waitt!!!

 


Saja belanja sekeping gambar kat Kawah Putih,Bandung,Indonesia..
I love to travel..i wish i could round the world 1 day...

Okla..boss suruh compile report Factory Visit...bye!!

8 comments:

  1. tahniah.. sy pun pernah jd calon simpanan..hampir stahun lebih br dipanggil..mnurut wakil SPA calon simpanan mmg dh dpt cuma tggu kekosongan ja utk dpanggil...wallahualam

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..jika dipanggil..hehehe..skrg 1 tahun cepat je kan..Thanks sudi komen di blog sy..:-)

    ReplyDelete
  3. Tp sy xpegi..jauh pnempatan sy sabah sna...xpe lh sy rela mlepaskan jwtan tersebut demi ank2 dan kluarga

    ReplyDelete
  4. Menurut spa calon simpanan nie dlm masa 2 tahun... sekrg nie yg berjy dah dipanggil... harap kita ader rezeki aminnn... sy pon calon simpanan w27 nie... semoga kita berjumpa...��

    ReplyDelete
  5. sy pun calon simpanan cm awak.. harap2 dpt cepat kn.. x saba n takot pun ade kene plak training tu.. hope kite berjumpa jgak..

    ReplyDelete
  6. Semoga kita berjumpa ye semua calon simpanan..hihi..
    Mgkin rezeki kita xlama lg..siapa tahu..anyway..salam perkenalan..

    ReplyDelete
  7. Awak dah dipangil x ?

    ReplyDelete