Advertisement

Sunday, August 3, 2014

Salam Aidilfitri 2014

Setelah lebih seminggu..baru sempat wish and update...
Selamat Hari Raya kepada semua yg mengenali...
Raya tahun ni raya kt rumah baru...yeahhh..best giler..dpt hias rumah sndiri..buat deko idaman sendiri...sgt2 best...



Jom layan gambar raya..Picture ngan hubby takdak...sbb takdak org nak snap pic...so cuma gambar aku n my little hero je...tema kami tahun ni grey...soft gitu...

 Malam raya kami tido kt rumah sendiri..Pagi tu lepas smbahyang raya..kami terus ke rumah ibu mertuaku..tak jauh pun..cuma 10 minit dr rumah kami...Lepas ke rumah mak mertua,as usual pi tawaf rumah mak menakan asben..rumah biras...then around kul 2 something baru ke rumah abg aku..tahun ni mak aku sakit..so mak mmg dok dgn abg sulung...raya pun kt rumah abg..

Rumah abg2 n kak aku pulak sblh2...depa buat rumah dkt tanah arwah tok ayah..so pi sana boleh terus pergi 3 bjik rumah...

Ptg ckit kami pergi kubur arwah ayah..tahun ni dah 2 tahun beraya tanpa ayah..sedih sgt...Tapi kami redha sbb Allah lebih sygkan ayah..Al-fatihah untuk arwah ayah...:-(

Lepas g kubur..kami konvoi g rumah kakak aku sorang lagi di permatang nibong...Dia buat mee udang...sedappp giler..udang plak sorang 6 ekor...huhu..mcm mee udang banjir plak..kihkih..

Selesai makan..apa lg..jomlah kita selfie..hahaha



Kami..4 org perempuan..banyak org cakap muka kami sama..ye ke sama...sama kt mana yer???
Sorang lg yang pakai baju ijau tu my sister in law...semua sporting abis..bila lg nak bergaya kan...

Raya pertama berakhir ke rumah tokngah dnial...kul 9 baru sampai rumah..penat...sleepy...mandi2..terus tidoo...
 

No comments:

Post a Comment