Advertisement

Friday, August 1, 2014

Kisah Kad Raya

Kisah ni agak lucu bagi aku...sblm tu nak gelak dulu..hahahhahaa

Hubby aku ni seorang yg tegas...suka berleter..tp dia sgt romantik dlm diam..huahua...
Beberapa mggu sblm raya ada la smbg dgn dia pasai kad raya...aku kta..lani org dh xguna kad..dah xpakai posmen utk hantaq kad raya..skrg zaman moden..bole antaq kad online...bole send kad ada lagu2 through whatsapp...pendek kta semua dihujung jari...aku kta..aku pun dah lama xdpt kad raya..last dpt rasanya sblm kami kawen...kami dh kawen 5 tahun...means dah 5 tahun xpegang kad raya..hihi

Cuma aku langsung tak expect...dia akan bagi kad kt aku...suprise gila beb..kad tu dia beli kt care4..
Sblm tu dia antaq aku pi hospital..sbb aku ckp nak pi tgk mak...then dia pi care4 dgn dnial...dia beli time tu la...

Masa dpt kad ni..aku cm biasa...ckp tq...syg2 ckit..peluk2 ckit..kihkih
Masa buka ja kad...terharu gilaa....kata2 maaf dr si suami...dan yg paling best ada pantun berbunyi cmni:

"Aisya soffiya brand fareeda
anggun dipakai di pagi raya
amboi nak gojes-gojes saja
duhai sygku bernama znyka.."

Ni pantun perli sebenarnya..sbb aku tang baju tak kalut sgt..aku kalut kt tudung..sbb tu kena perli..hihi

 
Inilah kadnya...kad biasa ja..takdak lagu2..kalau ada lagu "tenenettenet" tu lagi pecah perut gelak gamaknya...

Thanks hubby for this beautiful card...ayg suka sgt...raya haji ni bg lg la tau..hihi

Love u till jannah...

 

No comments:

Post a Comment