Advertisement

Thursday, July 10, 2014

Rumah Contoh..Taman Perda Indah

Saja je free2..aku nk tunjuk sikit rumah contoh (perumahan yang aku n hubby beli)...cantik gila rumah contoh tau..Bila masuk rumah sendiri..alahai..kosongnyaa..jom2..layan gambar..Entry seterusnya...rumah kami sendiri plak..hihi









 
Cantik kan..aku suka konsep rumah yang all white tu..tapi tak bole la nak buat macam ni..takut tak terjaga..huhuhu..dgn anak kecik lg..
 
 
 

6 comments:

  1. rumah sendiri pun lawa gak kan...

    ReplyDelete
  2. cantek... rumah kami setingkat, boleh la ceduk idea macam show unit ni..

    ReplyDelete
  3. Camna nk bli umh area ni...siapa rujukn untuk pembelian..hrp dpt mmbntu..tq

    ReplyDelete
  4. Mohon daftar di online...www.eppp.perda.gov.my

    ReplyDelete
  5. yang kakitangan kerajaan boleh apply di https://www.ppa1m.gov.my....
    tarikh tutup 28/03/2016...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah takde PPA1M kat taman tuh, katanya pemaju dah tarik diri, unit2 berdeposit dijual semula dengan harga jauh lebih tinggi

      Delete