Advertisement

Monday, July 14, 2014

Kitchen Cabinet

Orang pompuan ni...kalau dpt kitchen cabinet mmg hepi gila..sebab kt dapur ni la dunia dia..same goes to me..
Bila hubby setuju ja nak buat..aku terus lompat bintang..hehehe..
Dia ckp ni hadiah besday aku tahun ni..wahhh..kelas kau...hadiah besday kitchen cabinet..kihkih..kau hado??

Gambar progress nak buat kitchen cabinet ni aku tak snap langsung..tau2 dah siap ja..bkn apa..aku ni busy n superwomen..bz jual tudung..bz urus anak...bz keja..mcm2 lah...

Aku tau..hampa mesti tak sabaq2 nak tgk kitchen cabinet aku kan...
Tadaaa...dah siap n siap deco..tp pinggan corelle belum susun time ni..cuma susun pisau n bekas2 spice ja..aku suka dapur simple..takmau crowded2..
So aku limitkan penggunaan ruang tu...yg tak guna semua aku sumbat kat bawah...

 

Cantik tak?kalau taste aku haruslah cantik...(stg mesti ada yg lahar aku nih..haha)

Aku sebenarnya tak sabar nak rasmi dapur ni...tapi tong gas xbeli lg..cmna nak masak kan??hahaha
Lgpun kami belum officially pindah..so biarkan ja dlu dapur tu jd hiasan...

Bila kami nak pindah???
Mesti itu antara pertanyaan yg akan anda utarakan...aku dah dpt tangkap...
Kami plan raya ni nk raya rumah baru..
So tggu invitation dr kami ya...

Okla..daaa..
with luv:Eka Kitchens

4 comments:

  1. Nice color!! hitam tu kan menawan.. tertiru plak design ni utk kc rumah saya ahahaha..

    ReplyDelete
  2. hehehe...boleh je tiru yunk..xda komisyen pun sy mntk..hahaha...
    hitam itu menawan..sng jaga...nnt share la gambar dapur awak lak..hehe

    ReplyDelete