Advertisement

Wednesday, July 9, 2014

Come Back

Fuhh...fuhh..hembus habuk..dah berkilo habuk dkt blog aku ni...almaklumlah..dah lama sgt tak update...
Apa khabar u olls???amacam..puasa ok x??
Dah tinggal ke belum?sayer belum tggl puasa tau..hihi..

Banyak benda sebenarnya aku nak cita...so aku akan buat entry flashback nnt...start dari Feb-July..haa...amik kau...lama sgt xjengah blog kan..bz gila..

Perkembangan terbaru aku:
1.Sekarang no longer with Intel,aku skrg kerja di NUR Power Plant.Sapa org Kulim mesti tau
2.Berat dah bertambah..dalam erti kata lain dah gemokkk
3.Cadangan utk pregnent terpaksa ditunda sebab aku tukaq keja...so takkan baru kerja nak apply maternity leave kan..agak2 la..hihi..
4.Bakal berpindah ke home sweet home tak lama lagi..

Nanti aku buat entry pasai rumah maniss aku...skrg ni kerja byk...nak continue kerja dlu..
Till we meet again k..
Bye2..

Luv,
Eka

No comments:

Post a Comment