Advertisement

Friday, September 6, 2013

Tanda Aku Udah Tua...

Sejak dua menjak ni aku betui-betui jadi pelupa..
Even benda org baru bgtau 5 min lepas..aku bleh lupa balik.. sbb aku ni mkn semut byk sgt ka?hahaha..
Yelah..kadang semut masuk dalam gula..buat plak aritu aku bancuh kopi,kan dah terminum dgn semut sekali..hikhik

Cam minggu lepas,aku terlupa password facebook aku..Padahal minggu sebelum tu aku baru ja reset password..
Banyak sgt password aku nak kena ingat hinggakan memori otak aku pun tak mampu nak ingat semua...huhu..Antaranya:

Password Hard Disk Laptop
Password Network Account (Intel)
Password VPN
Password Facebook
Password Email
Password I-class (utk Student Uitm)
Password CimbClick & Maybank2u

Tu blum termasuk lagi password Instagram yang aku betui2 dh lupa..itu sbb dah lama aku tak upload photo masuk IG aku..sbb kes terlupa password..then takdak masa nak reset (alasan byk kan)hahahaha

So,utk solution,aku dah save semua password ni dalam note tepon aku..(kalau sapa2 tercurik hp aku ni,untungla..semua password ada..kecuali password Maybank2u,or Cimb Click..No..no..no...aku tak bodoh k nak save password internet banking tu...nak mampus..dari duit ada juta2...tggl telur ayam...huhuhu (berlagak gilos padahal duit tggl sen2 ja dlm tu..wakakaka)

Ada orang cakap.pas beranak memang akan jd pelupa..Betul ke?
Tapi aku memang akui..sejak umur aku meningkat naik ni..memang aku cepat pelupa..
Nasib baik kat laki n anak sendiri tak lupa kan..:-p

Ok,bye~~~


No comments:

Post a Comment