Advertisement

Monday, July 22, 2013

Ramadhan Buffet at The Summit Hotel,BM

Kemarin..telah berlangsungya majlis berbuka puasa with my BFF kat Summit Hotel,BM...
Iena Sabri selaku Setiausaha Cum Bendahari telah menjalankan tugasnya dengan sempurna..hahaha
Memang sangat berpuas hati dgn makanan yg disediakan..Harga plak berbaloi sgt..
Harga sebenar per person ialah rm 40,tp oleh kerana puan setiausaha kami dah book awal (b4 11 July) kami dapat discount price..iaitu rm 30/person (including tax)..murah kan??

Antara menu2 yg ada ialah
1)Kambing Bakar
2)Sate
3)Ikan pari bakar
4)Kari kepala ikan
5)Nasi goreng
6)Ulam-ulaman
7)Soto
8)Daging Blackpaper

And macam2 lg lah..berbaloi kan???hehehehe
Aku xsempat nak snap gambaq makanan sebab sibuk melayan anakku..biasa ar dia..lari merata..
Kdang tu dia lari pi dkt pool..risau sgt aku takut jatuh..jenuh..hehee

Okla..aku takdak mood nak karang panjang2 arini..sebab selsema n rasa nak demam..
So kita layan gambaq jelah gambaq2 model tak berbayar ni k..hahahaha...hehehe


Tudia..makanan penuh meja



Over acting


Buah last b4 balik


Ramai2..yeayy..happening


Nenial & Auntie..punya seronok sbb auntie rajin layan..

Last but not least..Thanks to all sebab sama2 join n mengeratkan silaturrahim antara kita..
Thanks to my love hubby jgk sbb sporting & enjoy with my frens...
Kawan ayg kwn abg jgk kn..hehehe..


No comments:

Post a Comment