Advertisement

Wednesday, July 31, 2013

My First Tefal Cookware

Ingat tak aku pernah publish post pasai Periuk Tefal??Ingat tak?Ingat tak?
Kalau tak ingat sila rujuk entry sini..hehehehe

FYI periuk aku dah selamat sampai ke Malaysia..Aku buat pre-order dari UK..aku cuma order 2 set (untuk aku 1 and untuk member aku)..nak wt camna kan..dah takdak org nak order ngan aku..hahaha

Barang ni sampai ngam2 8 minggu (2 bln) dari tarikh aku order n buat bayaran.Services door to door dari Edaran Express

Conditon memang tip top masa sampai..no scratches..no broken..memang elok ja dok lam kotak..
Actually aku risau jugak masa shipping tu..yelakan..dahla masukkan lam kontena..sure diorang stack semua kotak-kotak tu..aku takut pecah penutup periuk aku tu ja sbb penutup tu kaca..tp alhamdulillah..elok ja sampai..comel lote gitu...tgk2 comey dk???





Aku siap dpt souvenir lg dr London..dpt FM pun jd la..nak pi sana tak tau la bila leh pi kan..ntah2 sampai mati pun tak sampai..hahaaha




Next is Pisau Morphy Richards..Aku baru place order ja 3 mggu lepas.Menurut seller tu.ETA Sept/Early Oct sbb dia nak penuhkan kotak dulu baru dia ship..
So nanti barang dah sampai..aku tunjuk kt ampa k..(baru la aku bleh berlagak ckit dgn ampa)..kuang3x..kau ada???aku ada k...ngehngeh
Meroyan sorang-sorang :-p

2 comments: