Advertisement

Wednesday, May 22, 2013

Pisau Seramik

Sapa tau pisau seramik..pisau yg sgt tajam dan tak perlu diasah..
Cita dia cmni..sabtu lepas maklang aku yg baru pindah depan rumah..bwk pisau seramik dia dtg tlg potong2 utk kenduri arwah ayah aku..so aku pun menerai la..
Bg aku pisau ni mmg best la..tajam gila..kaler dia yg buat aku berkenan tu..colourful beb..
So aku ada masa terluang,aku pun tanya la pakcik google..pasai pisau ni..
Harga bleh tahan..
Aku tgk kt web http://pisauseramik.com/..harga spt dibawah:






Sempoi jgk kan..yg ni Made in Malaysia..

Then aku try cari lg..yg bawah ni Made in UK..harga rm 330 termasuk stand..
Tgk dkt FB: Barakah UKShop...
Yg bawah ni cantik jgk...siap ada stand..lg better sbb pisau seramik ni xleh kena hempap dgn benda berat..so if pisau tu elok ja tersusun dkt stand..lg sng nak jaga kn..




So..kalau korang jd aku..korang prefer yg mana???Any suggestion??

2 comments:

  1. kalau berkemampuan yg Uk nya tue la.. seng jaga.. cantik.. siap ad stand utuk di simpan

    ReplyDelete
  2. Btul3x...yg UK lg better kan..hehe..tgk la klau ada rezeki nak beli..hehe

    ReplyDelete