Advertisement

Monday, April 22, 2013

Jogging at Vision Park ,Bertam Perdana,Kepala Batas

Dah lama tak pi jogging...Seingat aku before kawin ja pi..After kawin langsung tak pernah pi jogging..Asyik-asyik jogging ligan anak ja..hahahaha

Kemarin aku saja-saja ajak hubby pi jogging..dia tanya nak pi Mengkuang Dam ka..aku cakap tak payah la kot..apa kata kita pi Vision Park .dekat pun dekat..jimat minyak keta...hehehe..selalunya kami lalu ja kot ctu..sambil ronda-ronda tengok rumah-rumah yang cantik-cantik kat Bertam tu..nak beli tak mampu kan..tengok jela..huhuhu...

Vision Park ni terletak bersebelahan dengan Masjid Baru kt bertam ni..Cantik gila masjid ni..kos buat masjid ni 30 juta tau..jangan main-main..hehehehe



Suasana kat sini memang cukup meriah..tambah-tambah petang Ahad,selain dari jogging ada jugak orang memancing kat tepi tasik ni..Ada orang main layang-layang...orang mai dating pun ada tau..Shhhhhh :-p


Oleh kerana ni 1st time Danial jogging..dia pun sgtlah excited..orang suruh jogging dia lari pecut terus...sampai papa dia penat nak ligan..muahahaha...


Kat sini ada jugak equipment untuk senaman..ala-ala kt gym lah..hehehe...My hero pun kalut nak senaman...

So,sapa-sapa yang tggl kt area berdekatan..pi la sana..best..suasana kat sini cukup nyaman..selesa & best...

Senamanlah anda untuk kesihatan..hehehe

3 comments:

  1. Tempat ni bagus .. cuma.. kerja penyelengaraan kena buat..banyak aktiviti boleh buat kat sini.. kawasan riadah pun boleh diluaskan sebelah tasik sana.

    Dula sy pun jongging kat sini tapi dok beghetuh bau org..sebab ramai sangat.

    ReplyDelete
  2. Hahaha..mmg pun..ramai sgt org...tambah2 weekend..
    Rasanya kalau luaskan tmpt riadah ni lg better kn..lgpun penduduk area bertam dh semakin ramai...

    ReplyDelete
  3. Hahaha..mmg pun..ramai sgt org...tambah2 weekend..
    Rasanya kalau luaskan tmpt riadah ni lg better kn..lgpun penduduk area bertam dh semakin ramai...

    ReplyDelete