Advertisement

Thursday, March 28, 2013

Kisah Sebelum Sambutan Besday Hubby

27/03/2013
Pagi2 send msg kt hubby..

Aku:Abg,sempena birthday abg,abg nak hadiah apa?ayg nak belikan
Hubby:Abg nak kebahagiaan dah cukup..brg boleh dibeli..kebahagiaan tu lambang cinta abadi..

Pas dpt reply dr hubby..rasa cam nak gelak guling2 dh..haha
Then aku reply balik:

Aku:Hahaha..ayat tu..nak tergelak besar ar ni..ayg janji akan bahagiakan abg sampai akhir hayat ayg..love u till i die...promise..hehehe

Pastu aku pun ternanti2 la apa dia nak reply..tggu lama gk la..tp xreply..aku hampa then terus sambung wt keja..dok sat pastu bunyi msg..buka ja msg laki aku antaq..rasa cam nak pengsan sat....

Hubby:Kaulah isteri kaulah penyeri,permaisuri anggunku tersemat dihati,putera dniel anugerah ilahi,pelengkap family 1 chemisty

Nahh..dia bg pantun ni kat aku..muahahahaha...patut tggu lama sgt nak reply..rupanya dok karang pantun...hahaha..adoila..romantik jgk suami aku ni..huhu..

Then aku malas dh nak pikiaq pantun apa nak reply..aku just reply balik..

Aku:Thanks abg sbb lengkapkan hidup ayg..

Then msg berakhir kt ctu..

Tghari tu aku keluar during lunch time belikan hadiah kt hubby...Nak tau hadiah apa...jeng3x

28/3/2012
Tepat pukui 12 tgh mlm..aku lupa nak wish besday kt hubby sebab aku tertido...
So pagi2 buta aku wish kt dia..tp cuma atas sekeping nota..then bwah tu aku selitkan hadiah (jam tgn)..time tu hubby tgh mandi..aku saja buat cmtu..konon pas dia keluar bilik mandi..dia terkejut la..aku plak terus keluar pi keja..



Pas 10 min keluar rumah..hubby send msg

Hubby:Thanks syg..Love u...
Aku:Love u 2..

Mungkin hubby ingt mlm tu aku lupa besday dia,tp sebenarnya tak..aku tertido..
N mungkin jgk hubby ingt cuma itu je suprise untuk dia (hadiah)..tp dia dia taktau..aku dah wt special arrangement utk besday dia..hehehe..

Jom tgk next entry utk mengetahui apa yg suprise sgt tu..huhuhu





4 comments: