Advertisement

Thursday, March 28, 2013

Autocity,Shop in Da Park

Meh nak cita ckit apa yg ada kt Autocity,Juru ni..mcm2 ada beb...Kalau nak shopping,i would suggest shop in the park..dari accessories,baju,handbag dan segala mak neka la ada..hehehe



Dalam banyak2 kedai kt cni..aku memang betul2 tertarik pada "The Bagz",sebabnya kt cni ada jual handbag Coach Original...Aku sedang gigih simpan duit utk beli ni...kalau bkn sbb roadtax keta mati bulan ni..mesti dah boleh grab 1..huhu


Satu lg kedai yg menarik perhatian aku ialah kedai frame..yg juai frame berserta jam tu..mmg unik la..Ada 3 set..kalau gantung kat rumah mmg terbaikk la..

Jam tu ala-ala kat atas...tp ni gmbar from pakcik google..aku lupa nak snap actual picture kt tmpt tu..cantik kan...suka sgt aku..nampak moden n lively...

Selain dari shop in da park,kat autocity ni ada mcm2 makanan,pizza,subway,TAO,golden triangle,swensens, SOHO & mcm2 lg la..
Kat SOHO ni makanan pun best..aku pernah pi msa dept dinner dlu..tp siang la..kalau mlm tu dh lain jadinya..sebab dia akan transform ke Pub..hehehe


(Gambar ikhsan google)


Pendek kata,siap duit jela..huhuhu..Sebab tu autocity ni terkenal dgn jolokan "One Stop Auto & Food"

No comments:

Post a Comment