Advertisement

Monday, March 11, 2013

A precious gift from my precious hubby

Yeye..dpt hadiah lg..hubby aku ni even kurang romantik..tp dia sgt2 lah memahami aku..ritu aku sja la ckp nak tab,last2 dia beli ari ahad ritu..
Hubby aku ni mmg dia kurang tunjuk keromantikan dia..tp aku boleh kira berapa byk benda dia bg aku..even BB aku pun dia belikan..laptop aku,camera aku,handbag guess aku,baju guess aku,pendek kta..dia beli smua..smpaikan dia xbeli utk diri sndiri pun xpa..jnji bini dia heppy..hehehe



Aku pilih kaler putih sbb sesuai kot utk pompuan...gmbar ni dr google ya sbb aku xsnap photo pun dgn tab baru..stg org kta cewi sgt plak kan..hahaha

Ok..ckup2 sudah la kan..Jom wt keja sambil senyum sbb ada gadget bru..huhuhuhu

1 comment: