Advertisement

Tuesday, February 26, 2013

Dari Penang ke Jakarta & Bandung

Pada 21/2/2013 me & my sis buat pertama kalinya menjejakkan kaki ke Ibu Kota Jakarta seterusnya Bandung.Kami berlepas dari Penang International Airport pada Jam 9.35 mlm & tiba di Jakarta Airport pada jam 10.55 mlm waktu Indonesia.(kt cni dah pkul 11.55 mlm la..time tiba kt sna dh rasa ngantuk smcm dh)..hehehe

Trip kali ni hubby sepatutnya join..akan tetapi..oleh sbb2 yg xdpt dielakkan..dia xjd pi..xpelah dear..next time kita pi 3 beranak k..

So sebaik ja tiba kt sna..supir kami dh siap tggu..iaitu Mas Nafiz...actually aku dpt contact supir ni dr blogger2 jgk..so sapa2 yg nak g bandung or jakarta boleh gunakan khidmat pak supir ni..Mas Nafiz tu supir..Pak Dudi ni tokey dia..hehehehe

Pak Dudi
02293856969,    +622293856969
081312089315,  +6281312089315


Selepas mengharungi perjalanan dlm 3 jam++,akhirnya kami tiba di Bandung..Kami menginap di Pop Hotel Bandung..leh tahan hotel ni n sng nak cri makan coz hotel ni dlm supermarket...
Jom layan gmbar hotel dlu...



Time kami smpai tu dah pkul 3++ waktu indon,mata sgt2 lah berat...so aku terus lena xsedaq kediri smpai pg..hahahahaha...Zzzzzzz

No comments:

Post a Comment